Oppaat

Lataa tältä sivulta Sparraustehtaan tarjoamat ilmaiset e-kirjat. Täytä vain sivun alalaidan tilauslomake, niin saat haluamasi kirjat paluupostissa sähköpostiisi.


Aineettomat oikeudet

Aineettomien oikeuksien opasAineeton omaisuus muodostaa yrityksissä yhä tärkeämmän omaisuuserän ja sen aktiivinen hallinta sekä kehittäminen nostaa yrityksen arvoa. Tästä oppaasta löydät perustiedot aineettomista oikeuksista ja neuvoja aineettoman lisäarvon strategian laatimiseen.

 

 

 


Fokusoimalla kasvua ja kannattavuutta – sparraajan opas yrittäjälle

Fokusoimalla kasvua ja kannattavuut ta - sparraajan opas yrittäjälleHaluatko kehittää yrityksesi toimintaa kasvamalla? Toisin kuin useimmat muut strategiaan keskittyvät kirjat ja oppaat, tämä opas on tarkoitettu mikro- ja pienyrityksille.

 

 

 

 


Näe, koe, tee

Näe, koe, tee!Strategian laatimisessa on kyse unelmasta. Tämä opas luo näkökulmia yhdistyksen tulevaisuuden suunnitteluun (NÄE) ja valintojen tekemiseen (KOE) sekä niiden toteuttamiseen käytännössä (TEE).

 

 

 


Sparraajan käsikirja

Sparraajan käsikirjaKuuntelua, kyseenalaistamista ja vaikeiden kysymysten työstämistä. Onnistunut sparraus kaivaa yrittäjästä esiin hänen oman halunsa, kiinnostuksensa ja uskalluksensa löytää oma tapansa toimia.

 

 

 


Tee tulevaisuus! Pk-yrityksen ennakointiopas

Tee tulevaisuus! Pk-yrityksen ennakointiopasEnnakointi on helppoa, kunhan siihen löytää oikeat välineet. Tee ennakoinnista rutiinia ja osa yrityksesti strategista toimintaa. Tee tulevaisuus!

 

 

 

 


 

* indicates required

Mitkä oppaat haluat tilata maksutta?


Ota yhteyttä!

Pekka Krook
045 631 8384
pekka.krook@sparraustehdas.fi