Palvelut

Sparraustonni

Sparraustonni sopii hyvin vasta suunnitteilla olevalle yritykselle tai alkutaipaleella olevalle yritykselle. Sparrauksella saat tukea ja vastauksia moniin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, kuten palveluiden tuotteistamiseen, hinnoitteluun, myyntiin ja kehittämiseen.

Sparraustonni sisältää yhden työpäivän mittaisen (n. 7 h) tapaamisen tai kaksi puolen työpäivän tapaamista tai kolme lyhyempää tapaamista (n. 2 h).

Kasvutonni

Kasvutonni sopii yli kaksi vuotta toimineelle yritykselle, joka hakee kasvua liiketoiminnalleen. Sparrauksella saat yrityksesi toiminnan fokusoitua ja parannettua kannattavuutta.

Kasvutonni sisältää yhden työpäivän mittaisen (n. 7 h) tapaamisen tai kaksi puolen työpäivän tapaamista tai kolme lyhyempää tapaamista (n. 2 h). Parhaiten Kasvutonni toimii kahdella puolenpäivän tapaamisella, jotka jaksotetaan esim. vuoden ajalle.

Yhdistystonni

Yhdistystonni sopii yhdistyksen toiminnanjohtajalle tai hallitukselle yhdistyksen strategiseen kehittämiseen. Sparrauksella saatte luotua selkeän vision yhdistyksellenne ja täsmennettyä toimintanne tavoitteita.

Yhdistystonni sisältää yhden työpäivän mittaisen (n. 7 h) tapaamisen tai kaksi puolen työpäivän tapaamista tai kolme lyhyempää tapaamista (n. 2 h).

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Pekkaan, pekka.krook@sparraustehdas.fi

Ota yhteyttä!

Pekka Krook
045 631 8384
pekka.krook@sparraustehdas.fi