Tarinat

Lotta-Kaisa Riistakoski
elokuvantekijä

Miten päädyit Sparraustehtaalle? Tapasimme Pekan kanssa, kun olin valmistumassa opinnoistani. Pekka pehmensi laskua työelämään ja auttoi näkemään mahdollisuuksia laajemminkin.
Miten sparraus on vaikuttanut elämääsi? Olen saanut paitsi rohkeutta kokeilla ja tehdä, myös mennä mukavuusalueeni ulkopuolelle. En enää vain tyydy unelmoimaan vaan pyrin elämään unelmaani.
Missä tilanteissa sparrauksesta olisi erityisesti hyötyä? Elämän muutoskohdissa: Jos kaipaa uusia haasteita, mutta ei vielä tiedä millaisia. Pekka auttoi tunnistamaan omia vahvuuksiani ja toisaalta myös haastoi miettimään vastauksia kysymyksiin, jotka olisin normaalisti ohittanut.

Esa Rimpiläinen
Esa Digital Oy, toimitusjohtaja

Mitä hyötyä olet saanut sparrauksesta? Pekka on auttanut konkretisoimaan asioita, jotka ovat olleet omassa päässäni sekaisin. Usein itsekseen pyörittelee monia vaihtoehtoja ja on ollut hyvä ”ulkoistaa” selkeyttämistä jollekin muulle.
Millainen sparraaja Pekka on? Todella suora ja se on nimenomaan auttanut. Pekalla on rehellisyyden ja avoimuuden ansiosta kyky nähdä asiat niin kuin ne itse asiassa ovat.
Paitaan painettiin lempimottosi Pekalta – miksi juuri tuo? Markus Kajo joskus kirjoitti, että elämä on kuin seisoisi kummitusjunassa selkä menosuuntaan ja Pekan motossa on samaa ajatusta. Jos hetkeksi syntyy tilanne, jossa kaikki on hyvin, en aio sotkea asioita. Tätä elämänfilosofiaa kohti pyrin itse.

 

Kiinnostuitko? Tutustu Sparraustehtaan palveluihin ja ota yhteyttä Pekkaan, pekka.krook@sparraustehdas.fi

Kuvat: Aki Joensuu

Ota yhteyttä!

Pekka Krook
045 631 8384
pekka.krook@sparraustehdas.fi